Wium Familien

Statistik — Wium Familien

Dette stamtræ blev sidst opdateret 16. juli 2017.

Individer
Mænd
836
50,5 %
Kvinder
813
49,2 %
Total antal efternavne
Familier
Kilder
Medieobjekter
Opbevaringssteder
Total antal begivenheder
2.835
Total antal brugere
56
Seneste fødselsår
2012
Oplysninger om denne person er privat.
Gennemsnitlig alder ved dødsfald
62
Mænd: 63   Kvinder: 62
Gennemsnitlig antal børn pr. familie
1,58
Nyheder
Velkommen til Vium-slægtens hjemmeside
25. juli 2015 - 23:08:22

Denne web-side er baseret på en slægtsdatabase, der primært indeholder efterkommere af Poul Christian Jensen og Marianne Andersen Nygaard. På et tidspunkt tager Poul Christian navnet Wiim og senere ændres det til Vium. Hvornår stavemåden Wium introduceres er ikke opklaret. Men givet er det, at Poul Christians søn, Jens Jensen Wiim benyttede stavemåden Wium. Bl.a. hed Jernbane-hotellet i Struer ”Hotel Wium” i en periode i 1920’erne. Stavemåden med W anvendes i dag af en del af hans efterkommere.

Poul Christian og Marianne fik fem børn: Jens (f. 1886), Peter (f. 1895), Ane Margrethe (f. 1889) Marian (f. 1898) og Johannes (f. 1905). Vi har nu fået aftale med efterkommere af disse fem, som vil påtage sig at være kontaktperson vedrørende hver sin gren af familien:
-    Efterkommere af Jens Jensen Wium: Jens-Peder Vium, brugernavn: jpvium
-    Efterkommere af Peter Vium: Peter Vium, brugernavn: petviu
-    Efterkommere af Ane Margrethe Vium (gift Hansen): <oplyses senere>
-    Efterkommere af Marian Vium (gift Kjær Nielsen): Lars Kjær Nielsen, brugernavn: lkjaer 
-    Efterkommere af Johannes Vium: Lone Vium, brugernavn: lonevium

Når slægtninge anmoder om en brugerkonto, går din anmodning til systemadministratoren, Jens-Peder Vium. Han vil så sætte dig i forbindelse med kontaktpersonen for den gren af familien, du tilhører. Når du har fået din brugerkonto kan du komme i kontakt med din kontaktperson., som måske kan fortælle dig noget om dine nulevende slægtninge.

Ud over de ovennævnte slægter indeholde databasen følgende slægter:
-    Slægten Løjborg, aner og efterkommere af Christian Jensen Løjborg (f. 1884) og Karna Augusta Jensen (f. 1884), kontaktperson: Per Wium, brugernavn: wium007
-    Slægten Helgren, aner og efterkommere af Charlotta Augusta Hellgren (f. 1832) og Lars Frederik Sørensen (f. 1836), kontaktperson: Hans Jørgen Helgren, brugernavn: Helgren.
-    Slægten Vasegaard, aner og efterkommere til Søren Sørensen Vasegaard (f. 1871), kontaktperson: Søren Vasegaard, brugernavn: sorenva.
-    Efterkommere af Peder Pedersen (Meldgaard) (f. 1852) og Emma Margrethe Jenssen-Tusch (f. 1857), kontaktperson: Jens-Peder Vium, brugernavn: jpvium

De senest nævnte slægter har alle sammenhæng til slægten Vium/Wium. Etablering af forbindelse til kontaktpersoner sker som anført ovenfor. 

For at få en brugerkonto skal du gøre rede for, hvordan du er i slægt med en af personerne i databasen. Bemærk, at du kan godt kan foretage søgninger i databasen uden at have en brugerkonto. 

Sponsorer:
Webhost og drift er stillet til rådighed af Søren Wiums søn Nicolai Wium.

Favoritter
Diasserie

På denne dag
Ingen begivenheder er registreret for nulevende personer for i dag.